Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viorel Cataramă, candidatul Dreptei Liberale la funcția de președinte al României, oferă o recompensă de 100.000 euro pentru găsirea Luizei sau Alexandrei

ro

15 Sep, 2019 11:18 1940 Marime text
Omul de afaceri Viorel Cataramă,  candidatul Dreptei Liberale la funcția de președinte al României la alegerile din luna noiembrie, promite o recompensă de 100.000 euro pentru găsirea și eliberarea Luizei sau Alexandrei.
 

Pe pagina lui Viorel Cataramă a apărut următorul mesaj:  „Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunțat ca nu pot accepta varianta crimei, așa cum a fost prezentată de autorități. Nici până azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice îndoială, ca cele doua fete au fost ucise. Instituțiile statului anchetează și investighează cu precadere varianta crimei, fără a ține cont de opinia publică, din ce în ce mai convinsă ca suntem în fata unui caz de trafic de persoane. De aceea, anunt pe aceasta cale ca ofer o recompensa de 100.000 Euro persoanei care va da informații de natură să conducă la găsirea și eliberarea Luizei sau Alexandrei“.

 

Surtsa foto: Facebook/viorel_catarama
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii