Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Violență în Vaslui L-a lovit cu pumnii în cap până l-a băgat în spital. Agresorul, arestat și cercetat

ro

16 Oct, 2023 18:02 867 Marime text



Sursa foto: IPJ Bistrița Foto cu rol ilustrativ

 
  • Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut un bărbat, în vârstă 29 de ani, din orașul Negrești, județul Vaslui, cercetat pentru  săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. 
 
Potrivit IPJ Vaslui, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat, din Negrești, bănuit că a agresat un alt bărbat, în zona străzii 13 Septembrie, din aceeași localitate.
 

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Negrești au stabilit că, la data de 12/13 octombrie 2023, ora 23.00, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul cercetat a agresat un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Negrești, lovindu-l cu pumnii în zona capului”, precizează IPJ Vaslui.

 
Conform raportului preliminar de expertiză emis de medicii legiști, în urma agresiunii, persoana vătămată a suferit leziuni ce necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.
 

„La data de 13 octombrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii din Negrești au luat față de bărbatul de 29 de ani măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore”, mai adaugă polițiștii vasluieni.

 
Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului, încheie sursa citată.
 
 Citește și
Accident de circulație, pe DN 14. Pompierii și poliția intervin!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii