Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victimele accidentului mortal de la Mihail Kogălniceanu, transportate la Spitalul Județean Constanța! O tânără, în stare critică

ro

01 Aug, 2023 12:22 1733 Marime text
Mașina grav avariată în urma accidentului.
  • Cele cinci victime care au supraviețuit accidentului grav de la Mihail Kogălniceanu au ajuns de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța. 

Conform unei informări din partea Inspectoratului de Poliție Județean din Constanța, ieri, pe 31 iulie 2023, în jurul orei 19:40, s-a produs un accident mortal pe DJ 228, în zona Mihail Kogălniceanu.
 
Impactul violent a rezultat în decesul unui copil în vârstă de doar 5 ani.
 
Astfel, la Spitalul Județean Constanța au fost aduse de urgență cinci persoane – patru adulți și un copil. O tânără de 19 ani este cea mai grav rănită și este internată la terapie intensivă, intubată și ventilată mecanic.
 

„Copilul este stabil hemodinamic, la fel și alți doi pacienți internați pentru îngrijiri și tratament de specialitate “, a preciat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, Crina Kibedi.


Citește și:

UPDATE. Județul Constanța: Accident rutier mortal la Mihail Kogălniceanu. Un copil de 5 ani, decedat (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii