Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:10 06 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viceprimarul Florin Cocargeanu, anunț important pentru constănțeni. Vizați, cei care circulă cu CT BUS

ro

06 Dec, 2022 07:59 1321 Marime text
CT BUS, foto: Facebook/Florin Cocargeanu
 Viceprimarul Florin Cocargeanu a făcut un anunț important pentru constănțeni.

Este vorba despre autobuzele CT BUS. Acestea vor avea o stație și în Portul Tomis. Traseul liniei 42 a fost prelungit de la stația din Poarta 2 până în Portul Tomis.


Iată anunțul făcut de viceprimar:

De azi, (06.12.2022), autobuzele CT BUS vor avea o stație și în Portul Tomis. Traseul liniei 42 a fost prelungit de la stația din Poarta 2 până în Portul Tomis.

Este o propunere pe care am făcut-o conducerii CT BUS ca urmare a solicitărilor primite din partea cetățenilor. De asemenea, un proiect similar fusese depus și în cadrul programului de bugetare participativă „Tu decizi pentru Constanța!“, însă a fost declarat neeligibil deoarece exista deja un contrat de delegare a serviciilor către CT BUS și nu era nevoie decât de prelungirea traseului existent.

Important este că accesibilitatea în Portul Tomis va fi cu mult sporită datorită noii stații de pe linia 42. O altă veste bună este că pe traseu va circula și o parte din noul lot de autobuze electrice ce va fi achiziționat în perioada următoare, iar transportul public în Zona Peninsulară va fi unul ecologic. 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii