Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viceprimarul comunei Lumina, județul Constanța, demis din funcție. Ce a precizat acesta

ro

03 Sep, 2022 13:00 2238 Marime text
Viceprimarul comunei Lumina, Ioan Roman. Foto: facebook/Ioan RomanViceprimarul comunei Lumina, Ioan Roman a anunțat printr-o postare pe pagina sa de Facebook că a fost demis din funcție la sfârșitul lunii august. 

Roman a menționat că propunerea a fost introdusă pe ordinea de zi de către primarul PSD în funcție, Dumitru Chiru. 

„M-am gândit daca este sau nu oportun să scriu aceasta postare, însă am decis că am o datorie morala fata de locuitorii comunei noastre, care mi-au acordat votul și încrederea lor și, nu în ultimul rand, o datorie fata de colegii mei din organizația PNL Lumina.

Vă anunț cu părere de rău că, în cadrul ședinței de Consiliu Local de marți, 30 august, am fost eliberat din funcția de viceprimar al comunei că urmare a votului unei majorități alcătuite din consilierii PSD, Pro Romania, AUR și PMP. Propunerea a fost introdusa pe ordinea de zi de către primarul PSD în funcție, Dumitru Chiru.

Nu mă agat de fotolii administrative și nu urmăresc sub nicio forma să pozez în victima, însă consider că este important că locuitorii comunei noastre să știe cine sunt, de fapt, oamenii care una declara și susțin în campanie electorala și alta fac în momentul în care le sunt prezentate oferte de nerefuzat. Motivele invocate pentru demiterea mea sunt fară fundament și nu au nicio legătură cu realitatea. Care este miza acestei ambiții a domnului Chiru? Sincer, nu stiu să vă spun, însă sunt sigur că vom afla și asta într-un viitor apropiat.

Nu este prima data când sunt subiectul unei astfel de decizii în cadrul Consiliului Local, iar timpul chiar mi-a demonstrat că decenta și bunul-simt înving întotdeauna. Rămân, alaturi de colegii mei din PNL, membru în cadrul Consiliului Local. Desi acum suntem în minoritate, vom continua să fim vigileti și să susținem interesele locuitorilor acestei comune pentru că, din păcate, Lumina este din nou, oficial, sub monopolul lui Dumitru Chiru și al acelorași indivizi aserviți lui, purtători de cămăși "albe".

Vă doresc tuturor multa sănătate și claritate în toate deciziile pe care le aveți de luat!
Doamne ajuta!“ - a precizat Ioan Roman în postarea de pe Facebook. 


Momentan pe site-ul oficial al Primăriei Comunei Lumina figurează tot Ioan Roman ca fiind viceprimar. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii