Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cine a făcut băiatului majorat cu o mie de invitaţi (video + documente)

ro

28 Jun, 2011 00:00 10379 Marime text
nunta_majorat_captura.jpgTeleviziunile centrale ne arătau zilele trecute cum un afacerist constănţean şi-a bucurat odrasla, pe Alin, cu ocazia majoratului, cu o petrecere asemenea unei nunţi.

O mie de invitaţi, concerte oferite de Connect-R şi Florin Salam, fete frumoase şi un superb foc de artificii - aşa a arătat petrecerea dată în cinstea lui Alin. Tânărul, despre care tatăl spunea că merită, pentru că este un băiat bun, spunea reporterilor TV că îşi doreşte un SUV. Asta aşa, că doar tăticul face bani din repararea de autovehicule. Dar cine are bani pentru a susţine financiar o astfel de petrecere? Darnicul tată se numeşte Aurel Hriostodorof şi este afacerist.

nunta_majorat_captura_2.jpgÎn familia lui Alin există o aplecare înspre business, atât tata, cât şi mama şi sora sa fiind implicaţi în diverse firme. Aurel deţine părţi sociale în Auto Best All Quatro, alături de fiica, Andreea, şi în BLC Motors Performance. Soţia sa, mama lui Alin, Aura Nicoleta, este implicată în Via Taxi. SC Auto Best All Quatro SRL a fost înfiinţată în martie 2010 şi îi are ca asociaţi pe tatăl şi fiica lui. Cu sediul pe str. Miron Costin nr. 36, societatea are ca obiect principal de activitate întreţinerea şi repararea autovehiculelor. BLC Motors Performance SRL are sediul social pe str. Crişana nr. 11 şi îi are ca asociaţi pe Lucian Bulac şi pe Aurel Hriostodorof. Şi acest business are ca obiect principal de activitate întreţinerea şi repararea autovehiculelor. Aura Nicoleta Hriostodorof este asociată cu Ciorel Decebal Onel în SC Via Taxi SRL, cu sediul pe str. Miron Costin nr. 36. firma se ocupă, aşa cum îi spune şi numele, cu transporturi cu taxiuri. Nici datoriile nu lipsesc familiei Hriostodorof.

nunta_majorat_captura_3.jpgCapul familiei, Aurel, a avut, în perioada 31 mai 2006 - 30 aprilie 2011, un credit de 17.111,74 lei la Finansbank. La Bancpost datorează 39.950 euro plus dobânzi, pentru perioada 30 aprilie 2007-30 aprilie 2012. pentru această datorie s-a constituit şi o ipotecă a unui imobil pe str. Miron Costin 36, compus dintr-o cameră, baie, bucătărie şi hol cu suprafaţă utilă de 31,62 mp, balcon de 1,28 mp şi boxa de 10,5 mp. Alături de Costică şi Elena Bulac, dar şi de SC BLC Auto Service SRL, Aurel datorează 70.000 lei către Raiffeisen Bank, pentru perioada 8 noiembrie 2007 - 8 noiembrie 2012.

În 2005, Hriostodorof înfiinţa cu Bulac BLC Auto Service, iar în decembrie 2007, alături de Onel, asociatul soţiei sale, Auto Best Service. În iulie 2009, echipa Bulac- Hriostodorof pune bazele SC BLC Motors Performance SRL. Pe ediţia on line a cotidianului nostru puteţi viziona şi câteva secvenţe de la aniversare.

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii