Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești bune pentru cei care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă. Despre ce este vorba (VIDEO)

ro

12 Jun, 2022 18:28 1296 Marime text

Serviciul militar în rezervăȚară, țară vrem...rezerviști voluntar!

Vești bune pentru cei care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă, în calitate de rezervist voluntar în Armata României: recrutarea a fost prelungită până pe 24 iunie.

În această etapă, demarată în data de 16 mai, sunt disponibile 871 de locuri pentru toate categoriile de personal (ofițeri, maiștri militari, subofițeri, gradați și soldați)., anunță MApN. 


Cetățenii interesați vor fi informaţi cu privire la avantajele îndeplinirii serviciului militar în calitate de rezervist voluntar la centrul militar zonal, judeţean sau de sector pe a cărui rază de responsabilitate îşi au domiciliul.

De asemenea, candidaţii proveniţi din rândul cetăţenilor fără pregătire militară vor fi consiliaţi în ceea ce priveşte exprimarea opţiunilor, în sensul orientării către funcțiile pentru care aceştia îndeplinesc criteriile specifice referitoare la nivelul studiilor și corespondența specializărilor dobândite în viața civilă cu armele/serviciile și specialitățile militare.


Detalii suplimentare pot fi obținute de la centrele militare zonale, judeţene sau de sector, la adresele: https://www.recrutaremapn.ro/contactbir.php și https://www.mapn.ro/contact/centre_militare/index.php.
 

În video de mai jos, câțiva colegi care au ales să ni se alăture ca militari rezerviști voluntar ne împărtășesc din experiența lor de selecție și impresii din activitate., este anunțul MApN. 



 

Sursa video: Facebook: MApN 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii