Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vergil Chițac Strada I.L. Caragiale din municipiul Constanța a intrat în lucrări de reabilitare

ro

22 Feb, 2024 16:29 5283 Marime text
Sursa foto: Captură video Facebook
  • La strada I.L. Caragiale din municipiul Constanța s-au demarat lucrările de reabilitare a carosabilului, dar și de schimbare a instalației de apă și canalizare, după cum anunță și primarul Vergil Chițac, într-o postare pe Facebook.
 
 

„Strada I.L. Caragiale este una dintre străzile care se aflau într-un stadiu avansat de degradare, din cauza multor ani de indiferență. Pentru că nicio stradă dintr-un oraș cu atâta potențial turistic cum este Constanța nu ar trebui să arate astfel, am demarat, alături de Confort Urban, lucrări de reabilitare a carosabilului, dar și de schimbare a instalației de apă și canalizare”, spune primarul Chițac.

 
Edilul susține că lucrările în această zonă constituie o necesitate, în ciuda disconfortului pe care îl va declanșa asupra constănțenilor, deja obosiți de efectele secundare ale lucrările care se desfășoară de ceva timp.
 

„Dată fiind complexitatea lucrărilor, și de această dată va fi disconfort pentru cetățeni, însă nu putem să nu recunoaștem că reabilitarea acestei străzi era o necesitate, atât pentru locuitorii din zonă, cât și pentru oraș.
Modernizarea străzilor din Constanța face parte din proiectul nostru de regenerare urbană, un obiectiv prioritar în mandatul meu, la care lucrez constant.
 
Voi reveni, ca de fiecare dată, cu informații actualizate despre stadiul lucrărilor din această zonă. Între timp, aștept păreri, sugestii sau chiar imagini cu alte astfel de străzi care au nevoie de recondiționare”, a mai precizat Chițac.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Vergil Chițac a învins în instanță Fiscul, la Judecătoria Constanța! Nemulțumiri. Povestea din dosar (MOTIVARE)

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii