Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vergil Chițac, de Ziua Armatei „Un bun prilej pentru a ne reafirma încrederea și atașamentul în acei oameni care își dedică viețile unui ideal atât de înalt“

ro

25 Oct, 2022 15:55 1035 Marime text

Ziua de 25 octombrie marchează Ziua Armatei Române. La nivelul întregii țări vor avea loc ceremonii militare și religioase, cu ocazia sărbătoririi „Zilei Armatei Române”.

Ziua Armatei României este pentru militari un prilej de aducere aminte a sacrificiului românilor pentru păstrarea ființei naționale, a independenței și integrității țării noastre. Cu acest prilej, marinarii militari participă marți, 25 octombrie, la ceremoniile militare de depuneri de coroane și jerbe de flori, organizate în mai multe orașe din țară.

Cu acest prilej, primarul Chițac a transmis un mesaj pe pagina de socializare:

Salut și transmit gânduri calde tuturor militarilor și slujitorilor drapelului național, cu ocazia Zilei Armatei Române. Este un bun prilej pentru a ne reafirma încrederea și atașamentul în acei oameni care își dedică viețile unui ideal atât de înalt.

Sunt mândru că am avut șansa să cunosc o mulțime de astfel de persoane și să împart cu ele atâtea amintiri frumoase. La mulți ani, tuturor!, a transmis primarul de la malul mării. 


Citește și:

Imagini de la evenimentZiua Armatei, marcată la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii