Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vergil Chițac Consultări în privința proiectării de la zero a unui nou cartier al Constanței

ro

21 Apr, 2022 21:55 1514 Marime text

  • Vergil Chițac invită constănțenii să se alăture procesului de elaborare a Planului Urbanistic Zonal pentru un nou cartier al Constanței, care va fi construit de la zero.


Iată mesajul transmis de primarul Vergil Chițac pe pagina sa oficială de Facebook!
 

Constănțeni, cu plăcere vă invit să vă alăturați procesului de elaborare a Planului Urbanistic Zonal pentru un nou cartier al Constanței, care va fi construit de la zero. În acest moment lucrăm la o nouă documentație de urbanism pentru zona DN3C. Mai precis, noul cartier se va întinde de-o parte și alta a drumului alternativ care leagă orașul nostru de Ovidiu, pe o suprafață de aproximativ 300 ha. Urmează să introducem în intravilan suprafețe de teren pe care orașul se va extinde într-un mod coerent, sănătos și logic, urmărind cele mai înalte standarde în domeniu.

Cartierul ce va apărea în nordul Constanței urmează să beneficieze de un nou parc de mari dimensiuni (30-40 ha), spații pentru activități economice și acces la instituțiile publice de cultură, sănătate și învățământ. Totodată, urmărim crearea unor spații destinate activităților economice de mari dimensiuni (birouri, zone logistice, un nou potențial campus și platforme de transfer tehnologic). Toate acestea vor fi incluse în PUZ-ul la care se lucrează în prezent. Pe termen mediu și lung, în noul cartier ne dorim să atragem tineri și forță de muncă de înaltă specializare.

Având în vedere aceste lucruri, vă rog să accesați chestionarul de mai jos și ca să obținem un set de propuneri cât mai fidel nevoilor și dorințelor constănțenilor. Am încredere că împreună vom reuși să obținem rezultatele pe care ni le dorim cu toții.
Chestionarul este anonim și îl puteți completa accesând link-ul următor: https://bit.ly/3Ovb2dW


 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii