Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vama Veche Șofer, sancționat de două ori de polițiști. A fost prins băut la volan și după drogat

ro

14 Jun, 2021 14:10 1502 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști.
 
La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 08.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Falezei din Vama Veche, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Totodată, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Constanța, în aceeași zi, în jurul orei 14.20, polițiștii l-au depistat pe bărbatul în cauză, pe strada Tudor Vladimirescu din Vama Veche, în timp ce conducea un autoturism sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

La data de 13 iunie, în jurul orei 22.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 63 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constantin Brâncuși din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând să-i fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Conform IPJ Constanța, în cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii