Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:54 05 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Val de ilegalităţi în traficul constănţean. Şoferi băuţi sau fără permis s-au aventurat pe şosele

ro

18 May, 2020 12:51 1658 Marime text

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 12.35, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru perioada în curs. 

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 20.55, polițiști din cadrul Postului de Poliție Albești au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un motociclu pe raza comunei Limanu, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul. 

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 22.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pelicanului din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge. 

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 22.40, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 391.

Întrucât existau suspiciuni că acesta s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice, la fața locului au ajuns polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia, care l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 00.05, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Farului din comuna Tuzla, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe DC 29, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 01.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Frunzelor din orașul Năvodari, având permisul de conducere reținut și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 03.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței din comuna Cumpăna, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 60 de ani, care a condus un autoturism pe strada Răsăritului din satul Tariverde, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii