Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Val de căţei dispăruţi în perioada sărbătorilor de iarnă în Constanţa. O femeie îşi caută disperată animalul de companie (galerie foto)

ro

11 Jan, 2019 00:00 1914 Marime text
Lili este o caţeluşă de 6 luni care a dispărut pe data de 27 decembrie, în zona CET. Ea face parte din valul de caţei dispăruţi în perioada sărbătorilor. Cu ajutorul oamenilor şi al reţelelor de socializare, mulţi şi-au găsit drumul spre casă. Lili însă nu. Cel puţin deocamdată.
 
Elena Avram, stăpâna ei, o caută neîncetat de atunci. A postat poze cu ea pe grupurile de mămici constănţene şi pe alte grupuri cu trafic pe Facebook, dar fără niciun rezultat. Femeia abia mai poate mânca şi dormi după ce a rămas fără Lili. Ca să o poată căuta în timpul zilei, ea şi-a pierdut şi locul de muncă. Cum era poate şi firesc, angajatorul nu a înţeles că o zi fără căutări înseamnă o şansă pierdută pentru ca Lili să ajungă acasă.
 
La scurt timp după dispariţie, căţeluşa ar fi fost văzută în zona hipermarketului Kaufland de pe Aurel Vlaicu. O doamnă ar fi mângâiat-o, dar, nefiind oprită de nimic, Lili s-a făcut nevăzută. Căţelusa este foarte blândă şi vine când este strigată Lili. Deci, cei care o văd o pot reţine uşor până ce va veni stăpâna să o recupereze. La momentul dispariţiei, Lili avea o zgardă roşie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii