Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea SA deschide punct de lucru în stațiunea Mamaia, județul Constanța

ro

20 Mar, 2024 11:33 480 Marime text


Conform hotărârii nr. 1 din data de 9 februarie 2024, Andreea Ioana Marica și Ionuț Silviu Marica, acționari în Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea SA, au aprobat înființarea unui punct de lucru în localitatea Mamaia, județul Constanța, stațiunea Mamaia, Complex Hotelier Riviera.
 
Cei doi au mai aprobat declararea la Registrul Comerțului Vâlcea și publicarea în Monitorul Oficial al României a prezentei hotărâri.
 
Aurelian Augustin Împăratu a fost împuternicit, în calitate de administrator, să reprezinte societatea pentru depunerea prezentei hotărâri și pentru a-i reprezenta interesele la Registrul Comerțului Vâlcea, având putere de a semna în numele societății toate documentele necesare.
 
Hotărârea a apărut în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 1288 din data de 14 martie 2024.
 
Despre Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea SA
 
Potrivit termene.ro, firma funcționează din 4 decembrie 1992, are sediul pe strada Industriilor nr. 12, în Râmnicu Vâlcea și se ocupă cu fabricarea de recipienți, containere și alte produse similare din oțel.
 
Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea SA a obținut în anul 2022 un profit de peste 3,7 milioane de lei, raportat la o cifră de afaceri de peste 36 de milioane de lei. Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea SA a avut un număr de 199 de angajați.
 
Conform sursei menționate mai sus, Andreea Ioana Marica apare și în Hosteam Management SRL, Uzina Mecanică Metal SRL și Montana Design Division SRL, toate radiate. Ionuț Silviu Marica figurează în Montana Design Division SRL.
 
Administratorii din Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea SA sunt: Ionuț Dumitrache, Aurelian Augustin Împăratu și Ionuț – Silviu Marica.
 
Conform termene.ro, Ionuț Dumitrache mai apare în Olănești Riviera SA.
 
Societatea are încheiate trei contracte publice și 111 cumpărări directe.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Citește și:
Mai multe puncte de lucru din Constanța ale Tomidana Prodcom SRL au fost închise
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii