Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR Vicepreședinta TSD Năvodari, Geanina Riciu, pe lista beneficiarilor de locuințe ANL, deși mai deține un teren

ro

24 May, 2022 20:40 1661 Marime text
 Locuințe ANL FOTO ZIUA DE CONSTANȚA
  • Vicepreședinta TSD Năvodari, Geanina Riciu, se află pe lista beneficiarilor de locuințe ANL, deși ea mai deține și un teren pe Legea 15, se arată în comunicatul de presă transmis de Petre Enciu, președintele USR Năvodari.
 
În comunicatul USR se precizează și faptul că  pe lista respinșilor se află un tânăr care deși îndeplinea toate condițiile și își actualizase de mai multe ori dosarul depus nu a fost eligibil pentru locuință ANL.


 

Vicepreședinta TSD Năvodari pe lista beneficiarilor de locuințe ANL, deși doamna mai deține și un teren pe Legea 15!

În schimb, pe lista respinșilor, am întâlnit un tânăr care deși îndeplinea toate condițiile și își actualizase de mai multe ori dosarul depus nu a fost eligibil pentru locuință ANL.

Consilierii noștri l-au întrebat pe primarul Chelaru de ce se întâmplă asemenea nereguli, dar singurul răspuns a fost retragerea proiectului de hotărâre de pe ordinea de zi.

Mai hilar a fost răspunsul consilierilor PSD care au declarat că nu o cunosc pe vicepreședinta Tineretului Social Democrat din Năvodari, nu știu cum o cheamă și n-au auzit niciodată de ea, iar fratele ei, președintele de ședință, a tăcut mâlc.

Important!

Dosarele depuse la primărie pentru obținerea de locuințe ANL NU au nevoie de actualizare, așa cum incorect vă solicită funcționării instituției. O hotărâre de Consiliu Local din 2012, HCL 148, aflată în vigoare spune clar: " La data repartizării locuințelor solicitanții acestora au obligația să reconfirme îndeplinirea criteriilor de acces pentru tineri destinate închirierii, se  arată în comunicatul de presă transmis de USR Năvodari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii