Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR Constanța „Tarifele pentru parcările din Mamaia și Constanța rămân la fel, nu se schimbă nimic“

ro

21 Jul, 2022 18:40 1393 Marime text
Parcare ConstanțaReprezentanții USR Constanța au transmis un punct de vedere referitor la situația din ședința Consiliului Local Constanța în care a fost respins proiectul prin care se mofici aregulamentul parcărilor din Constanța și Mamaia. 

„Consilierii PNL și cei de la PSD au votat astăzi împotriva propriilor amendamente. Da, ați citit bine! Bătaia de joc la care sunt supuși constănțenii a atins cote greu de imaginat și de digerat pentru orice persoană de bun-simț.

Consilierii USR Constanța au fost singurii care au votat pentru forma finală a proiectului din ședința extraordinară de astăzi ce prevedea suspendarea plății parcării în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia până la 31 decembrie 2022, în intervalul orar 20.00 - 08.00. 

S-a ajuns la această formă în urma amendamentelor depuse de PNL, în numele primarului Chițac, și de PSD. Cu toate acestea, la momentul votului, aceștia s-au abținut, iar proiectul nu a trecut! Cu alte cuvinte, tarifele pentru parcările din Mamaia și Constanța rămân la fel, nu se schimbă nimic.

Menționăm că aceiași PNL și PSD s-au abținut și de la votul amendamentului propus de noi cu privire la suspendarea taxei de parcare în stațiunea Mamaia și pe timpul zilei, până la 15 septembrie 2022. 

Ședința extraordinară de astăzi ne-a demonstrat că avem parte de un PNL și un PSD unde minciuna și vorbele goale rămân în continuare instrumentele de care se folosesc pentru a face din Constanța și stațiunea Mamaia două dintre cele mai detestate destinații din țara asta“ - au transmis reprezentanții USR Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii