Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR Constanţa a lansat petiţia „STOP vânzării plajelor din Mamaia! Acestea sunt ale constănţenilor, nu ale lui Chiţac, PNL şi PSD“

ro

27 Mar, 2023 13:11 1553 Marime text
Foto: facebook/USR ConstantaUSR Constanţa a lansat petiţia: „STOP vânzării plajelor din Mamaia! Acestea sunt ale constănţenilor, nu ale lui Chiţac, PNL şi PSD“. Potrivit unui comunicat al USR Constanța, în şedinţa de Consiliu Local de joi, 30 martie, pe Ordinea de Zi se va afla proiectul ce reprezintă raportul de evaluare a 854 mp de plajă din staţiunea Mamaia.

„Acesta este ultimul pas pe care Vergil Chiţac îl mai are de îndeplinit pentru a se asigura că a servit interesele şefului PSD Constanţa, Ion Dumitrache, care, datorită acestui proiect, va putea să cumpere plaja şi să construiască ce are chef! Acest demers sinistru nu numai că prezintă urme de ilegalitate şi este un abuz „ca la carte“, însă concretizarea lui ar avea și un impact negativ major asupra comunității și mediului înconjurător! Plajele reprezintă un bun public, al tuturor constănţenilor și ar trebui să rămână astfel.

Împreună, putem opri proiectul de vânzare și ne putem asigura că această bucată de plajă va rămâne în proprietatea publică și că va fi disponibilă pentru toți cei care doresc să se bucure de ea.
Haideţi să-i arătăm primarului Vergil Chiţac că plaja nu este a lui pentru a o vinde. Haideţi să-i arătăm că oraşul Constanţa şi staţiunea Mamaia nu îi aparţin, ca să le distrugă şi vândă din ele şi, cu atât mai mult, nu sunt la cheremul şi interesele financiare obscure ale PNL şi PSD.
Semnează şi tu petiţia!“ - au mai precizat reprezentanții USR Constanța.




 

 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii