Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:13 06 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmează zile pline de activități de amploare pentru jandarmii constănțeni. Unde vor fi prezenți

ro

28 Nov, 2022 15:14 718 Marime text

foto: Facebook/Jandarmeria Mobilă ConstanţaPerioada 28.11 – 04.12, înseamnă zile pline de activități de amploare pentru jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanța.

Astfel, astăzi, 28 noiembrie, peste 180 de jandarmii au participat la asigurarea măsurilor specifice de ordine și siguranță publică și în cadrul plutonului de onor la repetiția generală de pregătire a paradei militare dedicate zilei de 1 Decembrie.

Marți și miercuri, peste 200 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine la Mănăstirea Sfântul Andrei din localitatea Ion Corvin pe timpul desfășurării pelerinajului prilejuit de sărbătoarea Sfântul Andrei., transmit reprezentanții Grupării Mobile Constanța. 

Joi, 1 Decembrie, asigurarea măsurilor de ordine pe timpul desfășurării evenimentelor dedicate sărbătoriri Zilei Naționale a României la Monumentul „Victoriei”, precum și pe timpul defășurării paradei militare.

Duminică, 04 decembrie, peste 120 de jandarmi vor fi la datorie pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre F.C.V. Farul Constanța şi F.C. Botoșani, care se desfășoară începând cu ora 13.15, pe stadionul Central al Complexului Academiei de Fotbal ,,Gheorghe Hagi” din localitatea Ovidiu.

Totodată, zilnic jandarmii vor acționa și pe raza municipiului Constanța în cadrul patrulelor mixte și independente.

Menționăm că în ultimele 72 de ore, jandarmii Grupării Mobile Constanța au executat peste 30 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice pe timpul cărora au întocmit 4 acte de sesizare pentru 5 tineri depistați având asupra lor substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive și au aplicat un număr de 73 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele de conviețuire socială, valoarea sancțiunilor ridicându-se la suma de 18.300 ron.

Gruparea Mobilă Constanța, mereu la datorie, mereu alături de tine !, mai transmite sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii