Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmarire pe străzile din municipiul Constanța pentru prinderea unui șofer fără permis care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor (VIDEO)

ro

25 Feb, 2023 13:54 2316 Marime text
Sursa foto+video: IPJ ConstantaLa data de 24 februarie a.c., în jurul orei 16.30, o patrulă din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Constanța, se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Cumpenei din municipiul Constanța. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, în apropierea trecerii pentru pietoni, polițiștii au observat că din sensul opus traversa o persoană, iar un autoturism nu a oprit pentru a acorda prioritate de trecere. 

Polițiștii au pornit semnalele luminoase și acustice ale autospecialei, totodată folosind portavocea pentru a-l determina pe conducătorul auto să oprească. 

„Șoferul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea spre bulevardul I.C. Brătianu, în acest timp efectuând manevre riscante și având un comportament agresiv în trafic. 
După aproximativ 2 kilometri s-a reușit imobilizarea acestuia, pe bulevardul I.C. Brătianu, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul, de 22 de ani, avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest și Drugtest, rezultatele fiind negative“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii