Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărire ca în filme în Ploiești! Un șofer fugar a lovit două mașini

ro

03 Nov, 2019 15:53 1214 Marime text
Un şofer a refuzat duminică dimineaţă, la Ploieşti, să oprească la semnalul poliţiştilor rutieri, după care fugarul a încercat să-şi asigure scăparea pe străzile din oraş, dar a derapat şi a pierdut controlul asupra autoturismului, care a lovit două maşini parcate, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, duminică dimineaţă, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Ploieşti a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Transilvaniei, din direcţia Gara de Nord către Sud.

Întrucât şoferul autoturismului nu s-a conformat, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia. Ajungând pe strada Neagoe Basarab, în încercarea de a-şi asigura scăparea, fugarul a derapat şi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, lovind două autoturisme parcate.

Ocupanţii au coborât din maşină şi au fugit, însă poliţiştii au reuşit să prindă şi să imobilizeze doi dintre cei trei ocupanţi ai autoturismului, care au fost conduşi la unitatea de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii