Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmările contestatului carnaval din Mamaia Baricada Verde protestează astăzi în Piațeta Perla

ro

05 Aug, 2014 00:00 2261 Marime text
Baricada Verde protestează, astăzi, în Mamaia. Acţiunea va avea loc de la ora 18.00. Mitingul este autorizat să se desfăşoare în Piațeta Perla din Mamaia. Anunţul a fost făcut public, ieri, pe contul de Facebook al Asociaţiei Constanţa Ia Atitudine (ACIA), de Sorin Ave.
Mesajul a fost postat în dreptul unei imagini  publicate de ONG, înfăţişând mai mulţi oameni care ţin în mână un banner cu următorul text: „Opriţi batjocorirea Sfântului Ştefan cel Mare: A apărat neamul românesc şi credinţa strămoşească ctitorind 40 de mănăstiri; Nu încuraja desfrâul ispitind copile; Era iubit de săraci şi nu dădea pomeni electorale; Murindu-i două soţii, a avut trei neveste; Era smerit şi mare postitor având ca duhovnic Pustnicul Daniil Sihastrul; Nu se droga şi nu pleca de Sfintele Sărbători în Brazilia - Madagascar; Nu construia locuinţe pentru infractori. Nu permiteţi necinstirea!“.
Cel mai probabil, fotografia a fost făcută sâmbătă seara, în timpul carnavalului din Mamaia, când Radu Mazăre, în ciuda criticilor exprimate, l-a întruchipat pe Ştefan cel Mare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii