Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uranus retrograd îi ispiteşte pe Berbeci, dar şi pe Balanţe

ro

11 Jul, 2011 00:00 2269 Marime text
8.jpgBERBEC

După o săptămână destul de stresantă, Berbecilor le revine cheful de viaţă şi pofta de aventură. Sunt gata de acţiune, mai ales că, în cele din urmă, dispar nişte obstacole care păreau de netrecut şi primesc undă verde pentru proiectele lor. Nu trebuie neglijat nici faptul că îşi găsesc şi aliaţi de încredere! Ar fi bine, totuşi, să îşi tempereze puţin nevoia de adrenalină.

TAUR

Despre Tauri, putem spune că au noroc la bani astăzi. Recuperează o sumă pe care o împrumutaseră în urmă cu ceva timp, încheie o afacere avantajoasă sau obţin aprobarea pentru credit. În schimb, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre dragoste. Aici, lucrurile scârţâie puţin, din cauză unor neînţelegeri din trecut, care nu au fost rezolvate la timpul lor. O discuţie sinceră ar fi o idee bună.

GEMENI

Mai multă modestie şi puţin tact - de asta au nevoie Gemenii dacă vor într-adevăr să-şi rezolve problemele care le tot dau bătăi de cap de câteva zile. Nu contestă nimeni faptul că sunt deştepţi, descurcăreţi şi cuceritori, dar nu este nevoie să insiste pe tema asta. Mai bine îi lasă pe ceilalţi să-şi dea seama singuri, iar ei se concentrează pe găsirea soluţiei potrivite.

RAC

Racii ar trebui să asculte astăzi de sfaturile unei persoane mai în vârstă, din familie. Chiar dacă sunt lipsite de menajamente, acestea se vor dovedi a fi foarte utile! Mai ales că oferă o perspectivă detaşată, obiectivă, asupra unor aspecte pe care nativii au tendinţa să le dramatizeze inutil. Acum este momentul să se concentreze asupra lucrurilor cu adevărat importante şi să nu mai dea atâta atenţie detaliilor!

LEU

Leii care au de făcut astăzi drumuri mai scurte sau mai lungi ar trebui să se aştepte la peripeţii. Asta nu înseamnă neapărat lucruri rele - poate cunosc o persoană nouă şi foarte interesantă, poate, pe la jumătatea drumului se hotărăsc să-şi schimbe destinaţia sau altele asemenea. O atitudine relaxată şi deschisă la nou le este de mare folos în asemenea situaţii. Mai ales că, într-un mod neaşteptat, vor avea ceva concret de câştigat.

FECIOARA

O zi ca oricare alta - aşa arată, la prima vedere, începutul de săptămână pentru Fecioare. Conştiincioşi ca întotdeauna, nativii îşi vor începe activităţile planificate, dar vor avea parte, pe parcurs de nişte surprize. Cel mai probabil, vin din partea partenerului de cuplu, care le-a pregătit o seară specială. Sau, dacă sunt singuri, au ocazia să întâlnească un străin misterios, după care li se aprind călcâiele!

BALANŢA

În loc să se enerveze că lucrurile iar nu merg bine, Balanţele ar trebui să privească azi şi partea plină a paharului. Spontaneitatea, flexibilitatea şi simţul umorului le sunt de mare ajutor în acest sens. Spre seară, persoana iubită ar putea veni cu o propunere inedită şi aventuroasă. Nativii nu ar trebui să o refuze!

SCORPION

Scorpionii au parte de o zi bună, mai ales pe plan financiar. Cei care plănuiau să-şi ia o casă sau un teren ar trebui să fie cu ochii în patru, căci este foarte posibil să apară o ofertă excelentă. O evoluţie favorabilă se anunţă şi la serviciu - reuşesc să obţină avansarea pe care o doreau sau, măcar, să-şi schimbe programul de lucru. Acasă, relaţiile cu familia se anunţă foarte liniştite.

SĂGETĂTOR

Configuraţia astrală de astăzi le cam dă bătăi de cap Săgetătorilor. Nativii se simt nerăbdători şi impulsivi, iar acest lucru poate duce foarte uşor la nişte conflicte cu persoana iubită sau cu colegii de la muncă. De aceea, ar fi bine să se gândească de două ori, înainte să spună ce au de spus. Sau, mai bine, să-şi folosească energia altfel: mişcarea în aer liber le va prinde foarte bine.

CAPRICORN

Capricornii au astăzi multă energie şi chef de muncă, plus că sunt mai comunicativi şi dispuşi să iasă din tipare. Reuşesc astfel să-şi amelioreze relaţiile cu familia, care au fost destul de tensionate în ultima vreme. În ceea ce priveşte cariera, a sosit momentul să înceapă un proiect pe cont propriu. Chiar dacă asta înseamnă să-şi asume unele riscuri, pe termen lung, nu vor regreta.

VĂRSĂTOR

De energie, Vărsătorii nu vor duce lipsă, dar le va fi mai greu să o canalizeze spre un scop concret. Să fie oare din cauză că mintea le stă la o întâlnire cu prietenii sau la o escapadă romantică? Cert este că, astăzi, unele din activităţile pe care le-au considerat a fi terminate vor reveni în atenţia lor. Pentru a le rezolva, nativii vor fi nevoiţi să depună un efort susţinut, dar şi răsplata va fi pe măsură!

PEŞTI

Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează excelent pentru Peşti; partenerul de viaţă are toate şansele unei realizări de care se vor bucura amândoi. În plus, se anunţă şi o ieşire cu prietenii, la film sau la o terasă. La serviciu, ar putea afla că şefii sunt impresionaţi de calităţile lor - aşa că ar trebui să profite de această conjunctură favorabilă!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii