Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Lucrări RAJA la conducta de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga din municipiul Constanța

ro

05 Oct, 2021 10:24 1698 Marime text
  • Se va sista furnizarea apei potabile către consumatorii de pe bd. Mamaia - tronsonul delimitat de strada Bogdan Vodă și zona Pescărie

RAJA S.A. desfășoară astăzi - 05 octombrie 2021, lucrări pregătitoare, pentru reducerea timpului de execuție propriu-zis a intervenției ce se va desfășura în cursul zilei de mâine - 06 octombrie 2021, la nivelul conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga din municipiul Constanța, informează SC RAJA SA

Prin urmare  în intervalul orar 09.30 – 13.00, se va sista furnizarea apei potabile către consumatorii de pe bd. Mamaia - tronsonul delimitat de strada Bogdan Vodă și zona Pescărie, precum și cei arondați punctelor termice 22, 30, 31, 33, 35, 37 și 38.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“- au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

UPDATE

În zona în care echipele de intervenție RAJA S.A. desfășoară lucrări pregătitoare pentru înlocuirea conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga, din municipiul Constanța au fost întâmpinate mai multe obstacole ce au îngreunat mult operațiunile și au condus la prelungirea timpului de finalizare a acestora. O mare parte din zonă este betonată, iar conducta este poziționată la o adâncime de peste 3 metri, în locație fiind identificate totodată cabluri electrice, care au impus precauție în executarea operațiunilor și au făcut intervenția dificilă.

De aceea, reluarea furnizării apei se va face astăzi – 05 octombrie 2021, în jurul orei 17.00. Rămân în continuare afectați consumatorii de pe bd. Mamaia – tronsonul delimitat de strada Bogdan Vodă și zona Pescărie, precum și cei arondați punctelor termice 17, 22, 23, 25, 30, 31, 33, 35, 37, 38, 42 și 108.

Totodată, având în vedere că lucrările pregătitoare au fost mult îngreunate, operațiunea propriu-zisă de înlocuire a conductei se va amâna pentru data de 07 octombrie 2021.

RAJA SA își cere scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii