Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Liderul AUR, George Simion, stropit cu cerneală în timpul festivităților de Mica Unire de la Iași. Dosar penal pe numele suspectului (VIDEO)

ro

24 Jan, 2022 11:25 1899 Marime text
Liderul AUR, George Simion, a fost protagonistul unui incident astăzi la evenimentul organizat la Iași cu ocazia împlinirii a 163 de nai de la Mica Unire.

George Simion a fost stropit cu cerneală pe față de două persoane.

Simion a precizat că nu știe cine a aruncat cu cerneală în el și a cerut ca Poliția să nu îl sancționeze pe cel care  l-a stropit.



Jandarmii au reușit să- i identifice pe suspecți, un bărbat și o femeie, soț și soție.

Potrivit IJJ Iași, în jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanții prezenți în Piata Unirii din Iași, la o manifestare publică nedeclarata, a fost aruncată o substanța lichidă de culoare albastră.

„În acest caz, două persoane au fost identificate și extrase din mulțime de către Poliția Locală a Municipiului Iași și au fost preluați de Secția 3 Poliție a Municipiului“ - au precizat reprezentanții IJJ Iași.

UPDATE: Oficial de la IPJ Iași

Bărbatul bănuit că ar fi aruncat cu substanță lichidă de culoare albastră asupra altei persoane a fost condus la sediul poliției pentru verificări, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa foto: ZiaruldeIasi.ro

Video bzi.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii