Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Informare CFR SA - Trafic feroviar oprit temporar între Slatina Timiș și Armeniș

ro

17 Aug, 2023 09:14 816 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că personalul feroviar intervine la această oră pentru remedierea unui deranjament survenit la linia de contact între stațiile Slatina Timiș și Armeniș.
 
Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că personalul feroviar intervine la această oră pentru remedierea unui deranjament survenit la linia de contact între stațiile Slatina Timiș și Armeniș, transmite un comunicat din partea CFR SA.
 
Pe intervalul Slatina Timiș - Armeniș se acționează la această ora cu două drezine pantograf pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact, după ce ulterior un tren privat de marfă, rămas defect între cele două stații, a trebuit retras în stația Slatina Timiș, pentru a permite accesul, în linie curentă, a utilajelor de intervenție.
 
Până la finalizarea intervențiilor, următoarele 6 trenuri de călători staționează în gările adiacente: IR 11.502, în Armeniș, IRN 348, în Vălișoara, IR 1990, în Domașnea Cornea, IRN 78, în Poarta, R 9551, în Poarta și R 9552 în Caransebeș.
 

„Menționăm faptul că reprezentantii SRCF Timișoara au propus celor doi operatori de transport, ca măsură temporară, transbordarea călătorilor  cu mijoace auto, însă operatorii feroviari de călători au luat decizia de staționare a trenurilor respective, în intervalul necesar intervențiilor, deoarece unele trenuri au în compunere și vagoane de dormit sau cușetă.
 
Estimăm finalizarea intervențiilor în maximum 2 ore”, precizează sursa citată.

 
CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor și îi asigură că personalul feroviar depune toate eforturile necesare pentru remedierea acestui deranjament și reluarea circulație în condiții normale de trafic.
 

UPDATE, ora 9.00:

 
La ora 8.55, linia de contact a fost repusă sub tensiune, urmează retragerea utilajelor și redeschiderea circulației.
 

UPDATE, ora 9.04:

 
Primul tren reînscris în circulație este trenul IR 11502, transmit reprezentanții CFR SA.


Citește și:
Reduceri pentru copii la călătoriile cu trenurile CFR. Declarații de ultimă oră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii