Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Constanța Un bărbat și 3 minori, reținuți de Poliție pentru furt calificat și șantaj. Care este prejudiciul (FOTO)

ro

12 Apr, 2023 11:56 1928 Marime text
foto: IPJ Constanța

UPDATE- Oficial de la IPJ Constanța 

Urmare a cercetărilor efectuate, de către Poliția municipiului Medgidia – Biroul Investigații Criminale, într-un dosar penal, față de un bărbat, de 34 de ani, și 3 minori, de 14 ani, respectiv 16 ani, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, furt și șantaj, revenim și menționăm că, față de doi dintre aceștia, respectiv bărbatul, de 34 de ani, și un minor, de 16 ani, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile., transmite IPJ Constanța. 


La data de 11 aprilie a.c.,  polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Biroul Investigații Criminale au identificat un bărbat, 34 de ani, și 3 minori, de 14 și 16 ani, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt, furt calificat și șantaj, comise în perioada 2021 – 2023, în municipiile Constanța și Medgidia.
 
Cei patru ar fi săvârșit infracțiunile atât împreună, cât și separat., transmite IPJ Constanța. 

Astfel, unul dintre minori, de 16 ani, este bănuit că ar fi comis, în perioada respectivă, 8 infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de furt, o infracțiune de șantaj și o infracțiune de tentativă la furt calificat. Minorul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Bărbatul de 34 de ani este bănuit că ar fi comis 3 infracțiuni de furt calificat. Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Un alt minor, de 16 ani, este bănuit că ar fi comis 2 infracțiuni de furt calificat și o infracțiune de furt., mai punctează sursa citată. 

Prejudiciul total este de aproximativ 80.000 de lei. O parte din bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.

Persoanele reținute vor fi prezentate, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii