Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:24 22 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Avarie Termoficare Constanța. Zonele Tomis III, Tomis Nord, Grăniceri, fără apă caldă și căldură

ro

24 Jan, 2023 08:14 2126 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: Facebook/Ministerul DezvoltăriiDin cauza unor avarii apărute pe rețeaua de transport amplasate pe str. Cișmelei, str. Intrarea Ion Alexandrescu și str. Adamclisi nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii fiind afectate zonele Tomis III, Tomis Nord, Grăniceri și o parte din zona Inel I.

Potrivit unui comunicat al Termoficare Constanța, echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariilor.

„Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul acestei zile.
Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceaste avarii.
Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792“ - au mai precizat reprezentanții Termoficare Constanța. 

UPDATE: 

Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 24.01.2023, ora 8:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctul termic: PT 54.
               
Zona afectată de această oprire: Parte din zona Tomis III.
               
Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctul termic menționat nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.
               

„Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 8 ore.
               
Vă mulțumim de întelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări tehnologice.
               
Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792“ - au mai precizat reprezentanții Termoficare Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii