Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:44 21 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Avarie RAJA. Unde este și cine este afectat

ro

14 Jan, 2022 09:09 847 Marime text
UPDATE 

În urma realizării săpăturilor pentru remedierea avariei pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 1200 mm, situată la intrarea în localitatea Castelu, județul Constanța, s-a constatat necesitatea înlocuirii unui tronson din această instalație, pe o porțiune de aproximativ 6 m.


Având în vedere temperaturile scăzute, dar și faptul că lucrările de reparații sunt mai ample (din cauza diametrului mare al conductei și a zonei extinse de
acțiune), la fața locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenție dotate cu utilajele necesare, care depun eforturi susținute pentru remedierea avariei în cursul zilei de astăzi – 14.01.2022.


Totodată, lucrările implică golirea întregii rețele pe o distanță de aproximativ 2 km, iar pentru umplerea acesteia și intrarea în presiune sunt necesare aproximativ 8 ore. Prin urmare, reluarea furnizării apei la parametri normali către toți consumatorii afectați din localitatea Castelu este preconizată pentru data de 15 ianuarie 2022, în jurul orei 10.00.
În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 1200 mm, situată la intrarea în
localitatea Castelu , județul Constanța, RAJA S.A. întrerupe furnizarea apei potabile către toți consumatorii din localitate, astăzi – 14 ianuarie 2022, în intervalul orar 08.30 – 20.00. 

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp., transmit reprezentanții RAJA SA. 
Sursa foto: Pexels 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii