Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Avarie RAJA pe bulevardul Tomis din Constanța, zona stației Lukoil. Se furnizează apă la presiuni reduse în mai multe cartiere

ro

09 Jun, 2022 11:54 1437 Marime text
Avarie RAJA. Foto: PexelsEchipele RAJA au intervenit astăzi – 09 iunie 2022, pe conducta de alimentare cu apă de pe bd. Tomis nr. 263 (zona stației Lukoil) din municipiul Constanța, pentru remedierea unei avarii, fiind necesară reducerea furnizării apei în rețea.

Potrivit SC RAJA SA, sunt afectați consumatorii de pe bd. Tomis de la intersecția cu bd. Aurel Vlaicu (cartierele Tomis Nord, Tomis III, Dacia, cu punctele termice aferente), precum și cei de pe bd. Alexandru Lăpușneanu, în intervalul orar 10.30 – 14.00.

 „Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii normali în cel mai scurt timp“ - au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

UPDATE:  

Ca urmare a unor probleme întâmpinate în timpul desfășurării lucrărilor de remediere a avariei de pe bd. Tomis (zona stației Lukoil), suntem nevoiți să prelungim perioada de executare a lucrărilor, până în jurul orei 18.00.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii