Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier pe Autostrada A1. Două victime, încarcerate. Traficul în zonă este îngreunat (FOTO+VIDEO)

ro

16 Nov, 2021 08:45 1735 Marime text
Traficul rutier pe Autostrada A1 este îngreunat în această dimineață pe sensul către București din cauza unui accident rutier. 

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul se desfășoară dirijat, pe a două  bandă, la kilometrul 31+200 de metri(loc. Bolintin Vale, jud. Giurgiu) pe Autostrada A1 pe  sensul Pitești către București, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme.
 
Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 30 de minute.


UPDATE: Oficial de la ISU Giurgiu 

În această dimineață a avut loc un accident rutier, pe A1 București-Pitești, la km 31. Au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea fiind răsturnat, în afara părții carosabile.
Două persoane, conștiente, au fost găsite încarcerate în autoturismul răsturnat. Pompierii au folosit accesoriile de descarcerare pentru extragerea acestora, în siguranță, ulterior fiind preluate de echipajele SMURD și SAJ pentru acordarea primului ajutor. Un bărbat a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar o femeie cu o ambulanță SAJ.
La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ. În sprijin, a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Sursa foto + video: Facebook/ISU Giurgiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii