Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:39 30 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius” din Constanța Simpozion Științific, cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a Mării Negre

ro

28 Oct, 2021 09:52 544 Marime text
  • Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole a Universității „Ovidius” din Constanța organizează vineri, 29 octombrie 2021, un Simpozion Științific cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a Mării Negre.

Evenimentul se va desfășura în mediul online, pe platforma Webex.

Simpozionul este dedicat studenților, cercetătorilor, cadrelor didactice, dar și tuturor celor interesați de starea Mării Negre. 

Ce spune Universitatea „Ovidius” din Constanța 

Facultatea de Ştiinţe ale Naturii şi Ştiinţe Agricole (FSNSA) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează vineri, 29 octombrie 2021, de la ora 12.00, în mediul online, pe platforma Webex, un Simpozion Științific, cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a Mării Negre, informează conf. univ. dr. Daciana Sava, organizatorul evenimentului.

Potrivit sursei citate, Simpozionul este dedicat, în mod deosebit studenților, cercetătorilor, cadrelor didactice, dar şi tuturor celor interesaţi de starea actuală a Mării Negre.

„Temele simpozionului se vor axa pe starea actuală a biotei Mării Negre şi a spaţiului litoral, în general, pe acvacultură, dar şi pe proiectele actuale privind amenajarea spaţiului maritim”, precizează conf. univ. dr. Daciana Sava.   


Pe lȃngă cadre didactice, studenţi şi masteranzi din cadrul facultăţii, au răspuns invitaţiei de a participa prin scurte prezentări și reprezentanţi ai Institutului Naţional de Cercetare  Dezvoltare „Grigore Antipa” Constanţa, Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Constanţa şi ONG Mare Nostrum Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii