Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:28 13 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius” din Constanța organizează a IV-a ediție a proiectului de activități „O zi în Facultatea de Matematică și Informatică”

ro

22 Apr, 2021 14:51 586 Marime text
  • Discuțiile vor fi ancorate pe marginea subiectelor prezentate în cadrul Seminarului studențesc care se va desfășura în prima parte a întâlnirii.
Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) începe cea de-a IV-a ediție a proiectului de activități extracurriculare „O zi în Facultatea de Matematică și Informatică” cu un prim eveniment organizat vineri, 23 aprilie, de la ora 11:00, potrivit lect. univ. dr. Gabriela Badea, prodecanul FMI.

Conform sursei citate, activitatea se va desfășura online, participarea fiind posibilă prin linkul http://bit.ly/O_zi_în_FMI-23-04-ora11.

„Evenimentul va cuprinde un seminar și o masă rotundă, și își propune să asigure climatul adecvat discuțiilor între studenți și elevi legat de activitățile din cadrul facultății, de proiectele realizate de către studenți cât și despre oferta educațională a facultății”, subliniază prodecanul FMI.


Totodată, discuțiile vor fi ancorate pe marginea subiectelor prezentate în cadrul Seminarului studențesc care se va desfășura în prima parte a întâlnirii.

Potrivit organizatorilor, sesiunea va avea următorul program:
- ora 11.00 - Seminarul studențesc:
• IoT and Cybersecurity at FMI – Lucian Plăcintă - Informatică, anul 3 și Antonio Vasile - Informatică în limba engleză, anul 3, coord. Asist. univ. dr. Dorin Iordache;
• Aproape doi ani în FMI - Iustin Vîlcu și Alexandru Chiricesc, Informatică, anul II, coord. asist. univ. dr. Dorin Iordache;
• PenPal – Platforma e-learning pentru învățământul primar – Gabriela Amalia Ene, Informatică în limba engleză, anul III, coord. Conf.univ.dr. Dragoș Sburlan;
• SODA – Aplicație pentru verificarea distanțării sociale în fotografii și secvențe video – Daniel-Teodor Mocanu, Informatică, anul III, coord. Conf.univ.dr. Elena Pelican.

De la ora 12.00 vor avea loc discuții libere în cadrul Mesei rotunde elevi-studenți-cadre didactice.

Proiectul de activități extracurriculare „O zi în Facultatea de Matematică și Informatică” a reunit de-a lungul a patru ani elevi de clasa a XI-a și a XII-a din județele Constanța, Tulcea, Ialomița, anul acesta fiind prezenți și elevi din județul Călărași.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii