Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius” din Constanța găzduieşte Școala Internațională de Vară „Nanomateriale și Nanotehnologii pentru Sisteme Energetice Avansate”

ro

17 Sep, 2021 12:40 1135 Marime text
  • IEEE este o organizație globală cu 395.000 de membri din 160 de țări.
Institutul pentru Nanotehnologii și Surse Alternative de Energie (INSAE) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează în perioada 20 - 24 septembrie Școala Internațională de Vară cu tema „Nanomateriale și Nanotehnologii pentru Sisteme Energetice Avansate”, informează prof. univ. dr. Eden Mamut.

Potrivit sursei citate, evenimentul se desfăţoară sub egida Consiliului Tehnic pentru Nanotehnologii al organizaţiei internaţionale Institutul Inginerilor Electrotehniști și Electroniști (IEEE) și face parte din seria de evenimente dedicate aniversării unui deceniu de activitate a INSAE.

„Școala de vară se bucură de o largă vizibilitate pe plan internațional, având 156 de cursanţi înscriși, din 16 țări, iar lucrările se vor desfășura în format hibrid, respectiv cu prezență fizică parțială și în format online, cu participrea unor profesori universitari și cercetători de la universități din Statele Unite ale Americii, Canada, Italia, România și Azerbaijan”, precizează prof. univ. dr. Eden Mamut.


IEEE este o organizație globală cu 395.000 de membri din 160 de țări.

Mai multe informații despre școala de vară pot fi obținute de pe pagina evenimentului, accesând link-ul: https://ieeenano.org/2021/romania-summer-school
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii