Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța, colaborare cu Institutul Național de Statistică. Oportunități de angajare pentru studenți

ro

19 Nov, 2021 08:38 1317 Marime text
  • Colaborările vizează realizarea de evenimente informative despre oportunitățile de angajare și responsabilitățile profesionale ale geografilor în cadrul INS.
 
Universitatea Ovidius din Constanța organizează întâlniri informative privind activitatea geografilor în cadrul Institutului Național de Statistică.
 
Mai multe detalii în comunicatul oficial al Universității Ovidius din Constanța
 

Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole a Universității Ovidius din Constanța a inițiat o serie de colaborări cu reprezentanți ai Institutului Național de Statistică (INS), în scopul prezentării oportunităţilor de angajare a absolvenţilor de la specializările Geografie și Geografia Turismului, informează șef lucrări dr. Mirela Paraschiv.

Potrivit sursei citate, colaborările vizează realizarea de evenimente informative despre oportunitățile de angajare și responsabilitățile profesionale ale geografilor în cadrul INS, primul eveniment, în cadrul căruia au fost prezentate structura departamentală și de funcționare a INS, de către un expert al Direcției Județene de Statistică (DJS) Ialomița, şi detalii despre recrutare și cerințele generale de angajare, desfășurându-se online.

„Invitatul a oferit informații despre modul de desfășurare a Recensământului General Agricol, despre competențele profesionale specifice geografilor și a subliniat provocările inerente ale unora dintre activitățile profesionale desfășurate în cadrul INS”, a precizat șef lucrări dr. Mirela Paraschiv.

Reprezentantul INS a evidenţiat etapele de realizare ale Recensământului Populației și Locuințelor, în cadrul căruia au ocazia de a fi angajați drept recenzori și tinerii studenți și absolvenți ai UOC.
 
 
 Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii