Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:22 25 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Militară 01837 Mihail Kogălniceanu achiziționează produse alimentare (document)

ro

29 Jun, 2020 00:00 1540 Marime text
  • Unitatea Militară 01837 Mihail Kogălniceanu achiziționează produse alimentare.
Unitatea Militară 01837 Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, organizează licitație publică pentru achiziționarea de produse alimentare.

Valoarea estimată a contractului este de 85.000 lei.

Descrierea contractului

Achiziție produse alimentare în cantitățile și specificațiile prevăzute în caietul de sarcini.

Produsele vor fi livrate în Mihail Kogalniceanu, str. Tudor Vladimirescu, Unitatea Militară 01837 Mihail Kogălniceanu, fără cheltuieli suplimentare de transport. Plata va fi facuta prin OP in cont de trezorerie in maxim 30 de zile de la receptia produselor si a facturii in original.

Produsele livrate trebuie sa se afle in termenul de valabilitate cel putin pana la sfarsitul anului. Autoritatea contractanta poate sa respinga produsele care nu corespund cerintelor solicitate.

Condiții de participare

Vor fi luate în analiză numai ofertele complete. Ofertele vor fi redactate în format PDF.,XLS.,DOC., vor cuprinde toate reperele, valoarea totala cu și fără TVA, vor fi semnate și stampilate de către directorul / admnistratorul sau înlocuitorul legal al firmei. Ofertele vor fi transmise pe adresa achizitii.um01837@roaf.ro. iar achiziția se va face pe SEAP (după desemnarea furnizorului se va publica oferta pe SEAP). Produsele și factura vor ajunge la sediul unității în nu mai mult de 3 zile de la data finalizarii comenzii pe SEAP.

Va fi aleasa oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Data limită de depunere a ofertelor este 01 iulie 2020, ora 12:00.

În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii