Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde vor fi prezenți jandarmii constănțeni în acest sfârșit de săptămână

ro

15 Apr, 2022 10:12 1252 Marime text

Misiunile Grupării Mobile Constanța, sursa foto: Facebook/ Jandarmeria Mobilă Constanţa
Și în acest sfârșit de săptămână jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanța vor fi la datorie, astfel, sâmbătă, 16 aprilie, aceștia vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării Crosului Universitar Ovidius 2022, care se va desfășura în Stațiunea Mamaia între orele 10.00 – 12.00, pe trosonul de faleză cuprins între Piațeta Perla și Piațeta Cazino.


Deasemenea, începând cu ora 20.30, jandarmii vor fi prezenți la Ovidiu pentru asigurarea măsurilor de ordine pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele F.C.V. Farul Constanța și Universitatea Craiova.

 

Reamintim pe acestă cale suporterilor că FAIR-PLAY reprezintă o conduită onestă în orice situație și presupune acceptarea cu demnitate atât a înfrângerii, cât și a victoriei., transmite Jandarmerie Mobilă Constanța. 



Totodată, efective din cadrul Grupării Mobile, vor acționa în acest sfârșit de săptămână, împreună cu colegii din cadrul I.J.J. Galați și I.P.J. Galați pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională pe raza județului Galați, împreună cu colegii de la I.J.J. Tulcea și Poliția de Frontieră în Punctul de Trecere al Frontierei Isaccea în sprijinul persoanelor care sosesc din Ucraina, dar și alături de I.P.J. Constanța pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică pe raza municipiului Constanța.


Gruparea Mobilă Constanța, mereu la datorie, mereu alături de tine !
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii