Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde va sluji ÎPS Teodosie în perioada următoare

ro

30 Oct, 2022 15:28 1670 Marime text

IPS Teodosie
Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 31 octombrie - 4 noiembrie a fost făcut public de către reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. 

Luni, 31 octombrie, de la ora 7.15, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Marți, 1 noiembrie, de la ora 7.30, va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din localitatea constănțeană Mircea Vodă.

Miercuri, 2 noiembrie, programul este următorul: 

- de la ora 7.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
- de la ora 18.00, va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Dorna Arini, județul Suceava.
Joi, 3 noiembrie,
- dimineață, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” din Dorna Arini, județul Suceava;
- de la ora 18.00, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook și Youtube ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com;

- de la ora 22.00, va oficia Acatisul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Vineri, 4 noiembrie, programul este următorul: 

- de la ora 7.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
- de la ora 17.00, va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica „Adormirea Maicii Domnului şi Cuvioasa Parascheva” din cartierul constănțean Palazu Mare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii