Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde va fi înmormântată tânăra asistentă care și-a pierdut viața în groaznicul accident, între Murfatlar și Ciocârlia

ro

25 May, 2021 16:59 3503 Marime text
  • Tânără asistentă de doar 24 de ani care și-a pierdut viața în accident rutier de luni, produs între localitățile Ciocârlia și Murfatlar va fi condusă pe ultimul drum miercuri.

Cei care au cunoscut-o pe tânără asistentă medicală pot să-și ia rămas bun până miercuri la ora 13.00, la Capela Șerb de pe strada Panseluțelor din Medgigia. Mâine, asistenta medicală care lucra la Euromaterna, va fi condusă pe ultimul drum, în orașul natal Medgidia.

Cum s-a produs accidentul. Oficial IPJ Constanța:

Luni, în jurul orei 06.00, poliţiştii constănțeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN3, dinspre localitatea Ciocârlia către Murfatlar, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 24, respectiv 20 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătoarei auto de 24 de ani și vătămarea corporală gravă a celeilalte șoferițe, precum și a unui pasager - bărbat, de 23 de ani.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Citește și: Accident, cu trei victime, între Ciocârlia și Murfatlar. Una din victime este decedată. Alte două conștiente (galerie foto+video)

Constanța. Mesaj de condoleanțe din partea Euromaterna după decesul tinerei asistente, în teribilul accident dintre Murfatlar și Ciocârlia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii