Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde slujește ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 1-5 martie 2024

ro

29 Feb, 2024 12:40 998 Marime text
Programul liturgic al IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 1-5 martie 2024 a fost făcut public de către reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. 

Vă prezentăm în continuare conținutul integral al programului:

Vineri, 1 martie, de la ora 7.00, va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Buna Vestire” din Constanța (str. Dionisie cel Mic, nr. 50A), apoi slujba de înmormântare a credinciosului Radu, tatăl părintelui stareț al mănăstirii Sihăstria, din județul Neamț.

Sâmbătă, 2 martie,

- de la ora 7.30, va oficia Sfânta Liturghie și slujba de parastas la 40 de zile de la trecerea la Domnul a ieromonahului Andrei, la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului”, situată în localitatea Călugăreni (comuna Pantelimon, județul Constanța);
- de la ora 21.40, va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Duminică, 3 martie, ora 7.30, va săvârși Sfânta Liturghie la mănăstirea „Sfântul Ioan Casian”, situată în apropierea comunei Târgușor, județul Constanța.

Luni, 4 martie, de la ora 6.20, va oficia Sfânta Liturghie și slujba de Sfințire Mică a Apei la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Marți, 5 martie, de la ora 6.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.


Citește și:

Sinodul BOR discută joi "actele de răzvrătire şi indisciplină" ale arhiepiscopului Tomisului

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii