Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde este așteptat IPS Teodosie în perioada următoare

ro

16 Jul, 2022 16:07 2304 Marime text

Programul lui IPS Teodosie, foto: Facebook/ Arhiepiscopia Tomisului Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 17-21 iulie este următorul: 

Duminică, 17 iulie, de la ora 7.40, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea Dumbrăveni, așezământ monahal ocrotit de către Sfântul Emilian de la Durostorum.

Sfântul Mucenic Emilian de la Durostorum este cinstit de către Biserica Ortodoxă Română în data de 18 iulie.

Luni, 18 iulie,

- de la ora 7.25, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
- rugăciuni la vreme de secetă, la Cumpăna;
- de la ora 23.00, va oficia Sfânta Liturghie la schitul „Sfântul Serafim de Sarov”, din apropierea localității Ion Corvin, deoarece pe 19 iulie Biserica Ortodoxă cinstește Aflarea moaștelor Sfântului Cuvios Serafim de Sarov.

Marți, 19 iulie, de la ora 18.00, va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica „Sfântul Ilie” din Constanța (str. Ion Ursu, nr. 38, zona CET).

Miercuri, 20 iulie, Sfântul și Slăvitul Proroc Ilie Tesviteanul

- dimineață, va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sfântul Ilie” din Techirghiol, apoi va sfinți clădirea în care va funcționa Centrul Medical de Permanență Techirghiol, aflat sub ocrotirea Sfântului Nectarie și a Sfintei Împărătese Elena, din cadrul parohiei „Sf. Ilie”, Techirghiol;
- de la ora 18.00, va oficia Taina Sfântului Maslu la paraclisul mănăstirii „Sfântul Ilie”, din apropierea localității Istria;
- de la ora 23.00, IPS Teodosie va oficia Sfânta Liturghie în interiorul bisericii „Sfântul Haralambie” din Constanța (zona Boema, bulevardul Tomis, nr. 301). Biserica are un altar de vară, închinat Icoanei Maicii Domnului din Kazan. Joi, PS Macarie de Glavinitsa, de la ora 8.00, va oficia Sfânta Liturghie în altarul de vară al parohiei.

Joi, 21 iulie,

- de la ora 18.00, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook și Youtube ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com;
- de la ora 22.00, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii