Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde este așteptat ierarhul Tomisului în perioada 10-11 noiembrie

ro

09 Nov, 2021 21:43 1799 Marime text

  • Joi, 11 noiembrie, Biserica Ortodoxă în prăznuiește pe Sfântul Mare Mucenic Mina, de la ora 8.30, va săvârși Sfânta Liturghie la biserica de lemn „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Constanța (Parcul Tăbăcărie).
Miercuri, 10 noiembrie, de la ora 7.45, ÎPS Teodosie va săvârși Sfânta Liturghie la biserica „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Eforie Sud.

De la ora 18.00, va oficia slujba Privegherii la mănăstirea Văcăreștii Noi din apropierea localității Lumina, așezământ monahal care își cinstește unul dintre ocrotitori, pe Sfântul Mare Mucenic Mina.

Joi, 11 noiembrie, Biserica Ortodoxă în prăznuiește pe Sfântul Mare Mucenic Mina, de la ora 8.30, va săvârși Sfânta Liturghie la biserica de lemn „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Constanța (Parcul Tăbăcărie).

De la ora 18.00, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook și Youtube ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com.

De la ora 22.00, va oficia Acatistul Maicii Domnului și Acatistul Sfântului Ierarh Nectarie de la Eghina la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii