Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde este așteptat Arhiepiscopul Tomisului în zilele următoare

ro

19 Jan, 2023 09:06 1190 Marime text
IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului
Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 19-22 ianuarie a fost făcut public de către reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. 

Vă prezentăm în continuare programul lui IPS Teodosie pentru zilele următoare: 

Joi, 19 ianuarie,

- de la ora 7.00, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
- de la ora 18.00, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook și Youtube ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com;
- de la ora 21.45, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Vineri, 20 ianuarie, de la ora 7.00, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Sâmbătă, 21 ianuarie,

- de la ora 8.00, cu binecuvântarea IPS Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, va oficia Sfânta Liturghie și Taina Sfântului Botez la biserica „Sfântul Ilie” din Cluj;
- de la ora 21.45, va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Duminică, 22 ianuarie, de la ora 8.00, va oficia Sfânta Liturghie de hram, cu anticipație, la mănăstirea „Sf. Ierarhi Nicolae şi Bretanion”, de lângă localitatea 23 August, județul Constanța. Așezământul monahal este ocrotit și de către Sfântul Ierarh Bretanion, primul episcop atestat al Tomisului, cinstit de către Biserica Ortodoxă Română pe 25 ianuarie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii