Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde este așteptat Arhiepiscopul Tomisului în perioada următoare

ro

04 Nov, 2022 08:08 1574 Marime text

ÎPS Teodosie Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 5 – 9 noiembrie 2022 a fost făcut public de către reprezentanții Arhiepsicopiei Tomisului. 

Vă prezentăm în continuare unde este așteptat Arhiepiscopul Tomisului în perioada următoare:

Sâmbătă, 5 noiembrie, Moșii de Toamnă

- de la ora 7.00, va oficia Sfânta Liturghie și slujba de pomenire a celor adormiți la biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Constanța;
- de la ora 22.00, va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.
Duminică, 6 noiembrie,
- de la ora 8.00, va sfinți pictura bisericii „Buna Vestire” din Năvodari și va oficia Sfânta Liturghie;
- de la ora 23.00, va oficia Sfânta Liturghie de hram la mănăstirea Strunga. Biserica mică a așezământului monahal este ocrotită de către Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil.

Luni, 7 noiembrie, de la ora 17.00, va oficia slujba Vecerniei la parohia „Sfinții Îngeri” (Capela militară) din Constanța.

Marți, 8 noiembrie, Biserica Ortodoxă cinstește Soborul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil și al tuturor cereștilor puteri. De la ora 8.00, va oficia Sfânta Liturghie de hram la biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Mihail Kogălniceanu.

Miercuri, 9 noiembrie, în Biserica Ortodoxă se face pomenirea Sfântului Ierarh Nectarie de la Eghina. Cu acest prilej, de la ora 8.00, va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sfântul Nectarie” din Constanța (zona Medeea).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii