Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde şi de la Primăria Constanţa pentru Cazino! S-a semnat autorizaţia de construire

ro

03 Apr, 2020 14:42 3108 Marime text
Cu puţin înaintea momentului încheierii oficiale a etapei de proiectare a lucrărilor pentru Cazinoul din Constanţa, programată pentru 15 aprilie, primarul Decebal Făgădău a anunţat semnarea autorizaţie de construcţie. La rândul lor, reprezentanţii antreprenorului general a lucrăriin, Aedificia Carpaţi, au declarat pentru ZIUA de Constanța că lucrările vor putea intra astfel în linie dreaptă, în funcție şi de contextul actual prin care trece România în prezent.

Redăm, în continuare, anunţul făcut de primarul Constanţei, Decebal Făgădău:

"Am semnat autorizația pentru lucrările de consolidare și restaurare ale celui mai drag simbol al orașului nostru, Cazinoul. 
Acum, când întreaga omenire se confruntă cu una dintre cele mai mari crize din istorie, este important să ne regăsim adevăratele repere și să privim cu încredere spre viitor. Mulțumesc Companiei Naționale de Investiții,  Ministerului Dezvoltării, echipei de profesioniști care a realizat și avizat proiectul, precum și colegilor mei. Constructorilor și restauratorilor... spor la treabă! Doamne ajută!"

Amintim, de asemenea, că reprezentanţii Comisiei Naţionale de Arheologie au aprobat, în şedinţă online, lucrările pentru Cazino.

Citeşte şi:

Ședință online:
Comisia Națională de Arheologie a aprobat lucrările de la Cazino. Ce condiție s-a pus
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Petre 03 Apr, 2020 15:19 Bravo...