Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Mediu pentru podul de la Tariverde, județul Constanța

ro

17 Mar, 2024 11:47 495 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de înadrare pentru investiția realizată de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, CNAIR SA, prin Pod Proiect SRL.
 
Mediul a decis că nu trebuie realizată efectuată evaluarea impactului asupra mediului pentru „Pod pe DN22 Km 253+430, Tariverde, județul Constanța”, propus a fi amplasat în comuna Cogealac, sat Tariverde.
 
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, iar propunerile se pot înainta la sediul autorității.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
DRDP Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul lucrări de reparații la pod pe DN 3, KM 216+985
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii