Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:12 27 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Mediu pentru gaze în comuna Topraisar, județul Constanța

ro

25 Oct, 2021 00:00 1752 Marime text
  • APM Constanța a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului cu privire la înființarea distribuției de gaze pentru localitatea Topraisar
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru Primăria comunei Topraisar.
 
Decizia a fost că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Înființare distribuție de gaze naturale în comuna Topraisar, județul Constanța”,  propus a fi amplasat Com. Topraisar, intravilanul și extravilanul (DN și DJ) localităților Biruința, Topraisar, Movilița și Potârnichea, județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Primăria cumunei Topraisar a achiziționat servicii de pază (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii