Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Mediu pentru cariera de nisip de la Peștera, județul Constanța

ro

12 Jun, 2023 14:10 961 Marime text
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanta anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu/respingere a solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul celor de la Extract Agregat Consult SRL.


Mai precis, vorbim de proiectul „Deschidere, exploatare „Cariera de nisip Peștera”, Județul Constanța - propus a fi amplasat în Com. Peștera, sat Peștera, extravilan, Parcela NB610/1/1,  județul Constanța.


Proiectul acordului de mediu/decizia de respingere şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23 , în zilele de luni-vineri, între orele 8-14 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.


Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ, până la data de  21.06.2023.

Extract Agregat Consult SRL
 
Firma este fondată în anul 2020 și are sediul social în Valu lui Traian, pe strada Crinului nr. 15. Mihaela Radu este asociat unic, iar administratori sunt Mihaela Radu și Sandor Molnar-Ștefănescu. În anul 2021 firma a raportat 0 lei cifră de afaceri, fără salariați și cu o pierdere de 14.948 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Carieră de nisip la Peștera, județul Constanța! Cine sunt investitorii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii