Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tulcean din Babadag a rămas fără 150 de oi. Ce s-a întâmplat

ro

02 Jun, 2020 13:57 2141 Marime text
• Acțiuni ale polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Tulcea

În perioada 30 mai – 1 iunie  a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Tulcea au desfășurat acțiuni pentru verificarea legalității activității comerciale, prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, a comercializării mărfurilor contrafăcute.
 
În cadrul acțiunilor, au fost efectuate controale la 16  agenți economici din județul Tulcea, pentru verificarea modului în care administratorii respectă legalitatea actelor de comerț.

În urma controalelor, polițiștii tulceni au aplicat șapte sancțiuni contravenționale în valoare de 39.500 lei (la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscal).

De asemenea, în cadrul acțiunii, polițiștii tulceni au depistat, pe raza orașului Măcin, un bărbat din  Babadag, județul Tulcea, care transporta, fără documente justificative, peste 150 de ovine, în vederea comercializării.

Animalele, în valoare de aproximativ 30.500 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării și predate unei societăți comerciale de profil.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii