Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tată și-a bătut și violat fiica de 15 ani. Mama fetei a anunțat poliția

ro

01 Dec, 2021 16:24 1850 Marime text
  • Un bărbat din judeţul Argeş a fost arestat preventiv, el fiind suspectat că şi-a bătut şi violat fiica în vârstă de 15 ani. 
  •  

În ziua de 29 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați de o femeie din aceeași localitate, cu privire la faptul că soțul său, de 38 de ani, din aceeași localitate, ar fi abuzat sexual pe fiica acestora, de 15 ani.



În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, iar cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, scrie jurnaluldearges.ro




Ce s-a stabilit în urma cercetărilor 




În urma cercetărilor, s-a stabilit că cel în cauză ar fi întreținut relații sexuale, prin constrângere, cu fiica sa, și, totodată, ar fi lovit-o în mai multe rânduri.



Cercetările au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorilor, iar în seara aceleiași zile, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. 



Sursa foto: Pexels/ Caroline Martins
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii