Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr a fost reţinut în forţă de poliţişti. Este acuzat de 4 infracţiuni!

ro

06 Oct, 2022 11:26 1166 Marime text
imagine cu rol ilustrativ Un tânăr a fost reţinut de poliţiştii ieşeni pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Iași.

Tânărul este acuzat de săvârşirea a patru infracţiuni: tentativă la tâlhărie, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul său folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovirea sau alte violențe.



Oficial de la IPJ Iași 

Poliţiştii Secției nr. 2 Poliție Iași au condus la cercetări un tânăr, bănuit de comiterea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovirea sau alte violențe. 

Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că, la data de 30 septembrie a.c., tânărul ar fi agresat mai multe persoane și ar fi folosit un spary iritant lacrimogen împotriva a două dintre acestea. De asemenea, anterior ar fi încercat, prin exercitarea de acțiuni violente, să-i sustragă bunuri din buzunarul unui tânăr.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 05 octombrie a.c., acesta a fost reținut de polițiștii Secției nr. 2 Poliție Iași pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Iași. 

La data de 06 octombrie a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale.

Cercetările continuă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii